Ο κ. Κασσελάκης πέρασε από τα περίπτερα και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν σε αυτό της Νέας Αριστεράς.
«Είναι δύο τα ζητήματα: το πρώτο είναι η ορατότητα, το δεύτερο είναι η αποδοχή. Η ορατότητα υπάρχει επειδή δεν είμαστε πολιτειακά έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε όλες τις δικλείδες ασφαλείας που χρειάζονται οι συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί - οι συνάνθρωποί μας που διαφέρουν λίγο από αυτό που θεωρείται, ας πούμε, η πλειοψηφία», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.
«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, όλοι έχουμε μια μοναδικότητα μέσα μας. Και αυτό μας οδηγεί στη δεύτερη σημαντική λέξη, τη λέξη-κλειδί, που είναι η αποδοχή. Πρέπει να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο. Όταν οι πολίτες είναι απελευθερωμένοι, είναι πιο ευτυχισμένοι, πιο αλληλέγγυοι και πιο παραγωγικοί», κατέληξε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.