Ο κ. Κασσελάκης πέρασε από τα περίπτερα και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν σε αυτό της Νέας Αριστεράς.
«Είναι δύο τα ζητήματα: το πρώτο είναι η ορατότητα, το δεύτερο είναι η αποδοχή. Η ορατότητα υπάρχει επειδή δεν είμαστε πολιτειακά έτοιμοι να ενεργοποιήσουμε όλες τις δικλείδες ασφαλείας που χρειάζονται οι συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί - οι συνάνθρωποί μας που διαφέρουν λίγο από αυτό που θεωρείται, ας πούμε, η πλειοψηφία», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.
«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, όλοι έχουμε μια μοναδικότητα μέσα μας. Και αυτό μας οδηγεί στη δεύτερη σημαντική λέξη, τη λέξη-κλειδί, που είναι η αποδοχή. Πρέπει να γίνουμε μια κοινωνία που αποδέχεται και αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο. Όταν οι πολίτες είναι απελευθερωμένοι, είναι πιο ευτυχισμένοι, πιο αλληλέγγυοι και πιο παραγωγικοί», κατέληξε.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.