Σοβαρό επεισόδιο με δράστη έναν 64χρονο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Γυμνάσιο Διακοπτού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο 64χρονος εισέβαλε εξαγριωμένος στο προαύλιο του σχολείου, αφού πρώτα προκάλεσε φθορές στην εξώπορτα.
Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει σε έντονο ύφος και να βρίζει τους μαθητές, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος έχει ενοχληθεί από την παρουσία αδέσποτου σκύλου στο σχολείο, το οποίο φροντίζουν οι μαθητές.
Ο άνδρας κρατείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.