Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στον ηλικιωμένο επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης μετάβασης στο χωριό του ενώ οφείλει να δίνει το «παρών» κάθε πρώτο 15ήμερο του μήνα στο ΑΤ της περιοχής όπου διαμένει.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε είναι μη λειτουργικό και ότι το έβγαλε μόνο για εκφοβισμό.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του 73χρονου κ. Κώστα Κοκοσάλη, ο εντολέας του ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση ου προκλήθηκε, επαναλαμβάνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πυροβόλησε και ότι η κίνηση του να προτάξει το μη λειτουργικό όπλο (πιστόλι) ήταν καθαρά για να εκφοβίσει τα παιδιά που τον χλεύαζαν.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.