Κατηγορηματικός στο να αναλάβει εκ νέου την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, είναι ο Όθων Παπαδόπουλος.
Με αφορμή φήμες που κυκλοφορούν στα social media για πιθανή επανείσοδό του στη θέση υπερασπιστή, ο γνωστός δικηγόρος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει πια κανένα ενδιαφέρον για το δικηγορικό του γραφείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε σχέση με αναρτήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που αναφέρονται σε πιθανή επανείσοδό μου σε θέση υπερασπιστή στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα ήθελα να καταστήσω γνωστά τα εξής : ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ. ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.