Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Η στιγμή που κουκουλοφόρος φτιάχνει βόμβα μολότοφ, για να την ρίξει στα ΜΑΤ
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, στη συμβολή με τη Φιλελλήνων, όταν διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους με πέτρες και μολότοφ και απάντησε, κάνοντας χρήση χημικών
Όπως έγινε γνωστό, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας, στη συμβολή με τη Φιλελλήνων, όταν ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που απάντησε κάνοντας χρήση χημικών.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η ομάδα κατευθύνθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου έσπασαν μάρμαρα και τα πέταξαν στους αστυνομικούς.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία, από τη στιγμή που ένας εκ των κουκουλοφόρων ετοιμάζει τη μολότοφ, για να τη ρίξει στη διμοιρία των ΜΑΤ:
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»