Άγρια επίθεση εξαπέλυσε 38χρονος που μαχαίρωσε τον θείο του στην Εύβοια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό Σπαθάρι, ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.
Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού, ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.
Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.