Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με θύμα έναν 22χρονο αναβάτη μηχανής ο οποίος έχασε τη ζωή μετά από σύγκρουση που είχε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν η μηχανή, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ το οποίο βρισκόταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται η στιγμή που η μηχανή πέφτει στο οδόστρωμα, σέρνεται για αρκετά μέτρα και προσκρούει στο πεζοδρόμιο.
Στα πλάνα φαίνονται οι σπίθες που πετάγονται από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή πέφτει στο έδαφος καθώς και το κράνος το οποίο ο 22χρονος κρατούσε στο χέρι του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδικοχαμένος Άγγελος, με καταγωγή από την Αλβανία, έπεσε με το κεφάλι στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους