Υπό τους ήχους των αγαπημένων της τραγουδιών και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τη γνωστή ηθοποιό Ιφιγένεια Αστεριάδη, το απόγευμα της Δευτέρας 13ης Μαΐου, στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.
Στην τελετή αποχαιρετισμού παραβρέθηκαν ο γιος της Νικήτας και η θεία της και τραγουδίστρια κ. Πόπη Αστεριάδη, ενώ για την Ιφιγένεια μίλησαν ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας, ο κ. Γιάννης Κακλέας, ο κ. Νίκος Δημητρόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Βαζούρας.
Παρόντες ήταν πολλοί ηθοποιοί και μέλη του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο κ. Γιάννης Μποσταντζόγλου, η κ. Βάνα Πεφάνη, η κ. Εβελίνα Παπούλια, η κ. Βίκυ Βολιώτη, η κ. Λένα Παπαληγούρα, η κ. Μαριάννα Κάλμπαρη, η κ. Φρόσω Λύτρα, ο κ. Γιάννης Μαυριτσάκης, ο κ. Γιάννης Στεφόπουλος, η κ. Άντρια Ράπτη, ο κ. Πάνος Βλάχος, ο συνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο μουσικός κ. Γιάννης Αγγελάκας, ο κ. Δημήτρης Φραγκιόγλου, η κ. Νίκη Σερέτη, ο κ. Κώστας Φλωκατούλας, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης