Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα πτώματος το οποίο βρέθηκε χθες στην περιοχή Αγίας Θέκλας στην επαρχία Αμμοχώστουστην Κύπρο. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε πριν από περίπου 4 μήνες.
Το πτώμαεκβράστηκε από την θάλασσα και για αυτό εξετάζεται αν ανήκει σε μετανάστη που ενδεχομένως πνίγηκε στη προσπάθεια του να φτάσει στη Κύπρο.
Υπάρχουν κάποιες υποψίες σε σχέση με βάρκα από τον Λίβανο, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο είχε εντοπιστεί να πλέει προς τις ακτές της Κύπρου, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Εξετάζονται επίσης μερικά άλλα περιστατικά.
Η νεκροτομή επί του πτώματος που βρέθηκε στην περιοχή Αγία Θέκλης, ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν απαντήσεις για το φύλο και την ηλικία. Έχουν γίνει ακτινογραφίες και λήφθηκαν δείγματα ιστών για να εξεταστούν από ειδικά εργαστήρια. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως δεν έχουν εντοπιστεί κακώσεις. Άγνωστος παραμένει και ο χρόνος θανάτου.
Εν τω μεταξύ γίνονται έρευνες στη θάλασσα για να βρεθεί το άλλο μισό πτώμα καθώς αυτό που εκβράστηκε είναι μόνο ένα μέρος.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.