Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών στην Κρήτη.
Ένας 56χρονος αυτοκτόνησε με τη χρήση πιστολιού, μέσα στην επιχείρισή του στο Μπαλί Ρεθύμνου, χθες Τετάρτη (27/3) το πρωί. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν αιμόφυρτο οικείοι του, οι οποίοι δε μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια.
Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της ζωής του, καταναλώνοντας φυτοφάρμακο. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο γκαράζ του σπιτού του ηλικιωμένου, σε χωριό του Δήμου Κισσάμου. Τον εντόπισε νεκρό ο γιος του.
Τα τραγικά συμβάντα έρχονται να επιβεβαιώσουν την θλιβερή πρωτιά της Κρήτης σε αυτοκτονίες σε πανελλαδικό επίπεδο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.