Έτοιμος για... πόλεμο ήταν ένας 49χρονος που συνελήφθη σε κοινότητα του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία, ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας για την εμπλοκή του στην διακίνηση κοκαΐνης.
Ο 49χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοικία του και, κατά την διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, βρέθηκαν 21 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με μετρητά ύψους 7.940 ευρώ. Όμως, στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφμε γεμιστήρα, ένα υποπολυβόλο Sten με δυο γεμιστήρες και 107 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Τα δυο όπλα παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τουγια διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού