«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέστηκε» και πως «με έχει χεσμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί…» τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου...
Στέφανος Κασσελάκης: Χ@στηκα για τον Μπέο, τον έχω χ@σμ@@ο τελείως
Υπενθυμίζεαι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής έκλεισε την περιοδεία του στο Βόλο με μία χαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια και καφέ της πόλης.
Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα τους Φάρλι.
Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
- Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος;
- Κασσελάκης: Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.
Κλείσιμο
- Πολίτης 2: Εγώ είμαι με τον Μπέο, ε; Πρόσεχε πώς μιλάς, ε.
- Κασσελάκης: Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.
Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αχιλλέας Μπέος, πανηγυρίζοντας τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές, δήλωνε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι είπε, ότι εγώ λέει δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε συ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@@@δες; Για να μην τρελαθώ... Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η πατρίδα μου; Αφήστε με να είμαι έτσι, μόνος μου...». Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει, τότε, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών