Για άγριο ξυλοδαρμόενός 16χρονου μαθητή κατηγορείται 42χρονος άνδρας στον Βόλο.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φυτόκου, στη Ν. Ιωνία, όταν ο μεσήλικας φέρεται να έκανε επικίνδυνη προσπέραση με το αυτοκίνητο του, ενώ ο μαθητής οδηγούσε το δίκυκλο μηχανάκι του.
Ο 16χρονος έκανε νόημα στον μεγαλύτερο άνδρα να είναι περισσότερο προσεκτικός, καθώς φαίνεται ότι τρόμαξε από την οδηγική του συμπεριφορά.
Ο 42χρονος εξοργίστηκε και σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όπου περίμενε τον ανήλικο και τον ξυλοκόπησε.
Στη συνέχεια έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για να κατατεθεί μήνυση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη