Δικηγόρος οικογένειας Κατσουρή: «Ξαφνικά οι Κροάτες έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίστηκαν»
Όσοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να επιτεθούν σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο της ΑΕΚ «προφανώς δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη», σχολιάζει δηκτικά ο δικηγόρος της οικογένειας
Οι 105 Κροάτες που είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη «ξαφνικά έπαψαν να είναι κατηγορούμενοι και αποφυλακίζονται», αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργόπουλος.
Όπως προσθέτει με δηκτικό τρόπο, «στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια».
Στη δήλωσή του ο Σταύρος Γεωργόπουλος αναφέρει:
«Οι κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν ως ύποπτοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων, “ως δια μαγείας” μετά από τέσσερις μήνες χωρίς να έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο, ξαφνικά έπαψαν να είναι και αποφυλακίζονται.
» Προφανώς, αυτοί οι οποίοι ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξοπλιστούν με πολεμοφόδια και να επιτεθούν με πρωτόγονη βιαιότητα σε όσους βρίσκονταν έξωθεν του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για το θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.
» Φαίνεται πως στην περίπτωση της Ν. Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε ούτε συνολική ευθύνη για το τραγικό συμβάν ούτε οργάνωση ούτε καθοδηγητές ούτε εξοπλισμός με πολεμοφόδια. Μόνο στο Ρέντη υπήρξε».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση