Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα. Μία 43χρονη σκοτώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, που διέμενε, στην οδό Ηροδότου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 43χρονη μητέρα πήγε το πρωί τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της. Λίγο αργότερα έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε.
Όπως αναφέρει το messinialive.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πώς συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.