Ραφήνα: Το Facebook «πρόδωσε» τον 38χρονο που άρπαξε την ανήλικη

Ραφήνα: Το Facebook «πρόδωσε» τον 38χρονο που άρπαξε την ανήλικη

Ο 38χρονος με τη χρήση βίας την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατέβασε το παντελόνι του

dias-9
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 38χρονου περιέγραψε στους αστυνομικούς η 15χρονη κοπέλα που απήχθη ενώ περπατούσε αμέριμνη στη λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε ότι ενώ κινούνταν πεζή ο άνδρας σταμάτησε δίπλα της με το αυτοκίνητό του και την ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Εκείνη απάντησε αρνητικά και τότε ο 38χρονος αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας, την έβαλε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο συλληφθείς κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ αυτή φώναζε και προσπαθούσε να αποβιβαστεί του οχήματος.

Κλείσιμο
Τελικά η ανήλικη κατάφερε να αποβιβαστεί από αυτό, στη Ραφήνα επί της συμβολής των οδών Κανσού και Κ. Παράσχου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ ο δράστης αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Τ.Α Ραφήνας – Πικερμίου συστάθηκε ειδική ομάδα προς αναζήτηση και σύλληψη του δράστη και από την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε το προφίλ που διατηρούσε ο δράστης στο Facebook με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί από το θύμα και να συλληφθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και για αγόρι» - Τα υπονοούμενα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Αρνούμαι να αφήσω τη Χαμάς και τον Πούτιν να νικήσουν, λέει ο Μπάιντεν - Στηρίζει το Ισραήλ με 14 δισ. δολάρια


Βίντεο: Ο Καμπουράκης χασμουρήθηκε με θόρυβο ενώ ο Μαρουσάκης έλεγε τον καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης