Νεκρός ανασύρθηκε ο 35χρονος άντρας που εγκλωβίστηκε σε φρεάτιοομβρίων υδάτων στο οποίο γινόταν εργασίες επί της οδού Πολυδεύκους, στον Πειραιά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Μετά τον απεγκλωβισμό του, οι πυροσβέστες παρέδωσαν τον άντρα στο ΕΚΑΒ. που τον μετέφερε στο Τζάνειο, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του εγκλωβισμού. Ο άντρας φέρεται ότι καταπλακώθηκε από χώματα και άλλα υλικά.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, #χωρίς_αισθήσεις ανασύρθηκε ο άνδρας από το φρεάτιο επί της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.