Όπως είπε μέσα από το νοσοκομείο Καρπενησίου στο οποίο οδηγήθηκε για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, η αρκούδα «πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου αλλά ευχαριστώ τον Θεο που δεν μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά».
Εξηγώντας γιατί του επιτέθηκε η αρκούδα είπε ότι «αλύχταγαν τα σκυλιά, πήγα να δω τι είναι και αυτή μου επιτέθηκε».
Στην ερώτηση, δε, πώς γλύτωσε ο 61χρονος βοσκός ήταν αφοπλιστικός στην απάντησή του: «ήθελε και έφυγε μονο του, αν δεν ήθελε δεν γλίτωνα».
Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι «δεν φοβάμαι, ό,τι είναι να γίνει θα τύχει. Αν πω ότι φοβάμαι κι εγώ θα ψοφήσω από την πείνα και τα ζωντανά θα πεθάνουν»
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.