Πολυσχιδείς δραστηριότητες φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ένα ζευγάρι αλλοδαπών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κάλυμνο, μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που διενεργήθηκε στοχευμένα στην κατοικία τους, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η έρευνα στο σπίτι έγινε έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων για την εμπλοκή τους στην διακίνηση ναρκωτικών και βρέθηκαν 28,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 11,3 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 36,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 345 ευρώ.
Όμως, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν, ακόμη, ένας αρχαίος ακέραιος πήλινος αμφορέας και μια ακέραιη πήλινη χύτρα που, σύμφωνα με εκτίμηση αρχαιολόγου ο οποίος τα εξέτασε, είναι των παλαιοχριστιανικών χρόνων και εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου.
Τα δυο αρχαία αντικείμενα παραδόθηκαν στην αρμόδια Εφορεία αρχαιοτήτων για περαιτέρω αξιολόγηση και για να εξακριβωθεί η προέλευσή τους, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.