Εγκατέλειψαν γιγαντιαία χασισοφυτεία στα σύνορα με την Αλβανία

Εγκατέλειψαν γιγαντιαία χασισοφυτεία στα σύνορα με την Αλβανία

Η φυτεία εκτεινόταν σε μια έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων, ανάμεσα στις κοινότητες Κερασοχώρι και Παλαμπά του δήμου Φιλιατών 

glastrakia
Άκαρπη απέβη η ενέδρα που στήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε μια ορεινή και δύσβατη παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας, για να πιάσουν στα πράσα τους άγνωστους που καλλιεργούσαν μια τεράστια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Η φυτεία, η οποία αποδείχθηκε ότι είχε εγκαταλειφθεί για άγνωστους λόγους, εκτεινόταν σε μια έκταση περίπου πέντε στρεμμάτων, ανάμεσα στις κοινότητες Κερασοχώρι και Παλαμπά του δήμου Φιλιατών δίπλα στα ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελείτο από δυο επίπεδα. Στο ένα, οι άγνωστοι δράστες καλλιεργούσαν μέσα σε γλάστρες 1.600 δενδρύλλια κάνναβης έτοιμα για μεταφύτευση και στο άλλο 285 δενδρύλλια που ήταν φυτεμένα στο έδαφος.

xasis1


Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν πληροφορίες για τη μεγάλη φυτεία, ακροβολίστηκαν αθέατοι καραδοκώντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές. Όμως, κανείς δεν έδωσε σημεία ζωής κι έτσι τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί της Παρασκευής. Η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να ανακαλύψει τα στοιχεία ταυτότητας των εμπλεκόμενων στην παράνομη καλλιέργεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινή κάθειρξης 10 ετών σε 49χρονο που βίαζε 12χρονη μπροστά στην ανήλικη κόρη του

Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με 37άρια - Πού θα επιμείνει η αστάθεια

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πυρκαγιά σε λεωφορείο στην Ινδία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης