Στη σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού προχώρησαν αστυνομικοί στα Μάλια της Κρήτης μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι απείλησε να σφάξει το μωρό της.
Σύμφωνα με την 40χρονη μητέρα, η οποία επίσης κάταγεται από την Αλβανία, ο 42χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ απειλούσε ότι θα σκοτώσει το βρέφος επειδή έκλαιγε.
Όταν οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Χερσονήσου έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε η 40χρονη, βρήκαν τη γυναίκα να έχει αγκαλιά το βρέφος προσπαθώντας να το προφυλάξει.
Η 40χρονη καταγγέλλουσα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα την Τετάρτη και υποστήριξε ότι ο 42χρονος το έκανε για πρώτη φορά, ότι είναι καλό παιδί, ότι δουλεύει και φέρνει χρήματα στο σπίτι.
Ο 42χρονος αφέθηκε ελεύθερος αλλά κρατείται διοικητικά γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν έχει έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.