Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του ΚΑΤ, στο ρεύμα προς Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.
Η σύγκρουση σημειώθηκε στο ρεύμα καθόδου, προς Αθήνα, στα φανάρια του νοσοκομείου ΚΑΤ, όταν το πρώτο όχημα έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του τα τρία αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.