Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας την διάρρηξη σπιτιού στην Πετρούπολη με τους διαρρήκτες να «χτυπούν» ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν για τις διακοπές του Πάσχα.
Στο βίντεο φαίνονται οι δύο διαρρήκτες να παραβιάζουν την κλειδαριά, να μπαίνουν στο εσωτερικό του σπιτιού, να ανάβουν τα φώτα και να ψάχνουν όλους τους χώρους αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα και κοσμήματα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο οι διαρρήκτες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ωστόσο φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα.
Τελικά με τα κλοπιμαία στις τσέπες οι δύο διαρρήκτες έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι, με τις Αρχές να τους αναζητούν.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ που επικαλείται το MEGA, οι δράστες της διάρρηξης ανήκουν σε σπείρα Ρομά που έχει ρημάξει σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.