Στο τέλος Φεβρουαρίου ξεκινά φέτος η περίοδος του Κυνηγιού Τρούφας στα Μετέωρα. Το τριήμερο της Αποκριάς, αλλά και η μεγάλη ζήτηση, έφεραν την έναρξη του κυνηγιού μερικές ημέρες νωρίτερα από το συνηθισμένο. Έτσι οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν να λάβουν μέρος στα πρώτα «κυνήγια τρούφας» που διοργανώνονται στις 26 & 27 Φεβρουαρίου.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, που διοργανώνει αυτή την εξαιρετική εμπειρία στα δάση της περιοχής, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές, τόσο κατά τη διάρκεια εύρεσης του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού, από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματος με τρουφομακαρονάδα, που μαγειρεύεται επί τόπου, μέσα στο δάσος, με τις τρούφες που λίγο πριν είχαν βρει τα «τρουφόσκυλα».
Η δράση περιλαμβάνει:
Κυνήγι Τρούφας στο δάσος με ειδικά εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα. Γευσιγνωσία μανιταριών στο δάσος.
Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας στο δάσος.
Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο
Στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να συμμετέχουν οι πάντες, ανεξαρτήτου ηλικίας, είτε με γκρουπ, είτε με σχολεία, είτε ως μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επίσης το Μουσείο παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης της δράσης privé αλλά και με έξτρα παροχές στο privé premium πακέτο. Δείτε εδώ το βίντεο της δράσης
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.