«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με μεγάλο ποσό από κρεοπωλείο
Οι δράστες έκοψαν με ειδικό εργαλείο το τζάμι της πόρτας προκαλώντας μεγάλη ζημιά, ενώ ξήλωσαν και το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος
Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης σε ένα μεγάλο κρεοπωλείο στην Βόνιτσα, καθώς γνώριζαν ότι υπήρχε χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα πολλά χρήματα, αλλά και σύστημα παρακολούθησης.
Οι δράστες έκοψαν με ειδικό εργαλείο το τζάμι της πόρτας προκαλώντας μεγάλη ζημιά και μπήκαν στο κατάστημα απ’ όπου σήκωσαν και πήραν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα, πριν φύγουν ξήλωσαν και το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες και το πήραν μαζί τους.
Μόλις ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου διαπίστωσε την διάρρηξη και την κλοπή του χρηματοκιβωτίου, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο κατάστημα έφτασαν άνδρες του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας μαζί με κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών, που πήρε αποτυπώματα και διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV