Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου ράπερ που διέπραξε οκτώ ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου ράπερ που διέπραξε οκτώ ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Πώς δρούσε ο 23χρονος ράπερ-ληστής «CJ» - Καρέ καρέ οι κινήσεις του

raper
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 23χρονου ράπερ που είχε κάνει 11 ληστείες στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οκτώ εξ’ αυτών έγιναν σε διάστημα δύο ωρών, σε φαρμακεία και καταστήματα των περιοχών Αμπελοκήπων, Καλαμαριάς, Νεάπολης και Χαριλάου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου του 2022 και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της ληστείας από κοινού, κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της απείθειας, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Πρόκειται για τον:

(επ.) ΟΝΤΙΣΒΙΛΙ (ον.) Γεώργιο του Μιχαήλ και της Μάϊας, γεν. 25-04-1999, στην Τιφλίδα Γεωργίας

raper-


Κλείσιμο
raper


Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388318, 2310-388319, 2310-388320 και 2310-388328 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Πώς δρούσε ο 23χρονος ράπερ-ληστής

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις εβδομάδες περίπου, ο 23χρονος ράπερ «CJ» που συνελήφθη αφού έκανε οκτώ ένοπλες ληστείες μέσα σε διάστημα δύο ωρών, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι διέπραξε τις ληστείες μαζί με άλλα δύο άτομα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, κάτι το οποίο ερευνάται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ραπερ δεν πραγματοποίησε μόνο τις οκτώ ληστείες μέσα σε δύο ώρες αλλά έκανε άλλες τρεις σε προγενέστερο χρόνο, με τη λεία του να ανέρχεται σε περίπου 15.000 ευρώ.

Όπως είχε αναφέρει στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θοδωρής Καραγιάννης, ο 23χρονος παραδέχεται τις πράξεις του και ζητάει συγνώμη από τα θύματα, τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως και εξάρτησης. «Δεν είχε εικόνα της σημασίας των πράξεών του», είπε. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος, είχε αποφυλακιστεί πριν από τέσσερις μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις.

Στο μεταξύ βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία που πραγματοποίησε ο «CJ» το βράδυ της Κυριακής είχε δημοσιεύσει το protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ο άντρας με το μαύρο μπουφάν, την άσπρη κουκούλα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο μίνι μάρκετ και έδειξε το στον υπάλληλο το πιστόλι που είχε στο μπροστά μέρος από τη φόρμα που φορούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης

Ο εργαζόμενος άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε 270 ευρώ σε μετρητά, ενώ ο δράστης χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρώσει τη ληστεία και να γίνει «καπνός». Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα φέρεται να είχε μπει και σε ένα κατάστημα με τυχερά παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε ληστεία. Ο υπάλληλος φέρεται να αντιλήφθηκε ότι είχε πιστόλι στην κατοχή του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει στη φυλακή ο 23χρονος ράπερ που έκανε 11 ληστείες


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες - Αύξηση θανάτων και εισαγωγών από κορωνοϊό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, που απάντησε με προειδοποιητικές βολές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης