«Μαύρα» Χριστούγεννα έκαναν ιδιοκτήτες σπιτιών σε Βούλα και Πικέρμι που έγιναν στόχος διαρρηκτών ανήμερα την 25η Δεκεμβρίου ενώ διάρρηξη σημειώθηκε και σε σχολείο στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα στο Πικέρμι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, διαρρήκτες μπήκαν σε μονοκατοικία στην οδό Έλλης αφού παραβίασαν ένα παράθυρο. Αφού έψαξαν τον χώρο οι διαρρήκτες εντόπισαν, τελικά, ένα χρηματοκιβώτιο, το αφαίρεσαν και έφυγαν με λεία 10.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Στη Βούλα φέρεται να χτύπησε άλλη συμμορία διαρρηκτών οι οποίοι μπήκαν σε ισόγειο σπίτι από την μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpblbty15xa9)
Η τρίτη διάρρηξη σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά με τους δράστες να φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό προσθέτοντας στη λεία τους 700 ευρώ που βρήκαν στα γραφεία των καθηγητών.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.