«Μαύρα» Χριστούγεννα έκαναν ιδιοκτήτες σπιτιών σε Βούλα και Πικέρμι που έγιναν στόχος διαρρηκτών ανήμερα την 25η Δεκεμβρίου ενώ διάρρηξη σημειώθηκε και σε σχολείο στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα στο Πικέρμι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, διαρρήκτες μπήκαν σε μονοκατοικία στην οδό Έλλης αφού παραβίασαν ένα παράθυρο. Αφού έψαξαν τον χώρο οι διαρρήκτες εντόπισαν, τελικά, ένα χρηματοκιβώτιο, το αφαίρεσαν και έφυγαν με λεία 10.000 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
Στη Βούλα φέρεται να χτύπησε άλλη συμμορία διαρρηκτών οι οποίοι μπήκαν σε ισόγειο σπίτι από την μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpblbty15xa9)
Η τρίτη διάρρηξη σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά με τους δράστες να φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό προσθέτοντας στη λεία τους 700 ευρώ που βρήκαν στα γραφεία των καθηγητών.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.