Νέος συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην πυροσβεστική για την περιοχή του Ασπροπύργου μετά από φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στη λεωφόρο Νάτο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τις 9 το πρωί, η φωτιά «πηγαίνει καλύτερα» και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατασβεστεί. Όπως αναφέρουν από την πυροσβεστική βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.
Δείτε βίντεο
Λόγω της καύσιμης ύλης, μάλιστα, εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής για να προστατευτούν από τον επικίνδυνο καπνό.
Κλείσιμο
«Είχε εμπόρευμα έτοιμο και πρώτες ύλες. 34χρονια εδώ, πρώτη φορά φωτιά στην επιχείρησή μου» δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό της επιχείρησης
Δείτε φωτογραφίες από το εργοστάσιο στο οποίο έχει εκδηλωθεί φωτιά
«Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επκίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα από το 112.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.