Ποινή κάθειρξης 6χρόνων και 10 μηνών για ασέλγεια και κατάχρηση σε ασέλγεια, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων σε 60χρονο καθηγητή μουσικής.
Ο καθηγητής από τον Νοέμβριο του 2016 έως τις 19 Ιανουαρίου 2017, ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτρια του, η οποία το αποκάλυψε τότε στους γονείς της και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή στο Εφετείο. Οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστήριξαν, πως η συμπεριφορά του καθηγητή δεν συνάδει με τα όσα σοκαριστικά κατέθεσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του.
Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου ο 60χρονος θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί