Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που «πιάστηκε» να συνομιλεί με την 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr., o νεαρός αστυνομικός «ξήλώθηκε» απο τη θέση του στη ΓΑΔΑ και μετεφέρθη σε άλλη υπηρεσία, όμως το κυριότερο είναι πως όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, ο ένστολος συνομιλούσε μαζί της, γνωρίζοντας ότι είναι 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, και αντάλλαξαν και «ροζ» φωτογραφίες.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει συνάντηση, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση με τη δράση του ενστόλου που συνομιλούσε με το ανήλικο κοριτσάκι. Προφανώς όταν την επόμενη εβδομάδα η μικρή θα κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για να αναγνωρίσει πρόσωπα, θα ερωτηθεί και για τον συγκεκριμένο αστυνομικό και αν αυτός γνώριζε τον Ηλία Μίχο.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.