Απροσδόκητο θάνατο βρήκαν δύο άνδρες στην Πρέβεζα χθες, όταν έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή. Ο λόγος για έναν 58χρονο Ιταλό τουρίστα και έναν 52χρονο κάτοικο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news, στην πρώτη περίπτωση, ο 58χρονος τουρίστας αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο δωμάτιο που είχε κλείσει για τη διαμονή του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο τουρίστα, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Στη δεύτερη περίπτωση, του 52χρονου κατοίκου της Πρέβεζας, ο άτυχος άνδρας έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Φιλικό του πρόσωπο που ανησύχησε και τον έψαξε, εντόπισε τον 52χρονο χωρίς αισθήσεις εντός της οικίας του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV