Φρικτό θάνατο βρήκε μέσα σε ανελκυστήρα βρήκε ένας 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο νεαρός φοιτητής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.