Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τη Δευτέρα τρικάκια και φώναξαν συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά της Τουρκίας έξω από το προξενείο της Τουρκίας στο Ψυχικό.
Σε ανακοίνωσή της η αναρχική ομάδα σημειώνει ότι «η νέα μεγάλης κλίμακας πολεμική επιχείρηση» ξεκίνησε «από το φασιστικό τουρκικό κράτος στις 17-18 Απριλίου». Η επιχείρηση «έχει την πλήρη υποστήριξη και ένοχη σιωπή της Δύσης και του ΝΑΤΟ, αλλά και του ιρακινού κράτους και του καθεστώς Μπαρζανί (KDP)»/
Ακόμη ο Ρουβίκωνας καταφέρεται κατά των «νεο-οθωμανικών σχεδίων του Ερντογάν που θέλει την Τουρκία ως τον τοποτηρητή σε περιοχές της Συρίας και του Ιράκ, που αυτοδιοικούνται από κουρδικό πληθυσμό και όχι μόνο, σαν ένα ενιαίο έθνος-κράτος».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.