Επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και τον χτύπησε για να αρπάξει 50 ευρώ

Επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και τον χτύπησε για να αρπάξει 50 ευρώ

Κακοποιοί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας βάζουν στο στόχαστρο ηλικιωμένους και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν βία

ηλικιωμενος
Στο μάτι έβαλε ένας αδίστακτος Έλληνας έναν ηλικιωμένο που έβγαινε από κατάστημα στο Βόλο, το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει, για να αρπάξει με τη βία από την τσέπη του πουκαμίσου του τα 50 ευρώ που είχε όλα κι όλα!

Ένας περαστικός αντιλήφθηκε τη ληστεία και ακολούθησε τον δράστη, όμως εκείνος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέταξε στο έδαφος τα χρήματα, που βρέθηκαν και παραδόθηκαν στον ηλικιωμένο. Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε άλλο σημείο της πόλης, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία.

Χτύπησαν ηλικιωμένο και άρπαξαν χρήματα, ρολόι και μια... γκλίτσα!

Επίθεση εναντίον ενός ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου που περπατούσε σε μια περιοχή της Αχαΐας, εξαπέλυσαν το προηγούμενο Σάββατο δυο άγνωστοι οι οποίοι τον χτύπησαν για να αρπάξουν από τις τσέπες του 150 ευρώ. Όμως, δεν αρκέστηκαν στα χρήματα καθώς έβγαλαν από το χέρι του το ρολόι του και, κατά την διαφυγή τους, πήραν μαζί τους ακόμη και την... γκλίτσα που κρατούσε! Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δικογραφία σε βάρος ενός ζευγαριού Ελλήνων, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας καθώς από την έρευνα προέκυψε πως, το απόγευμα της 15ης Μαΐου, η γυναίκα πλησίασε μια ηλικιωμένη σε περιοχή της Ημαθίας, την απασχόλησε και άρπαξε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα. Στη συνέχεια διέφυγε μαζί με τον συνεργό της που περίμενε σε όχημα. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του» και «οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής» λέει στέλεχος της FSB

Στον Έβρο ο Θεοδωρικάκος: Πανίσχυρη η ασπίδα προστασίας των συνόρων μας

Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης