Νεαρός θα πωλούσε δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης και μισό κιλό κάνναβης στον Βόλο

Νεαρός θα πωλούσε δεκάδες «φιξάκια» κοκαΐνης και μισό κιλό κάνναβης στον Βόλο

Συνελήφθη 27χρονος Έλληνας 

volos123
Τέλος στα σχέδια ενός νεαρού που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, έβαλαν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον εντόπισαν πριν ξεκινήσει για... διανομή του εμπορεύματός του!

Ο 27χρονος Έλληνας συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 55 "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 60,74 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 500 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, μια ζυγαριά, 550 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα σημειωματάριο που βρήκαν στο σπίτι του δράστη, για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς του.

«Ράλι» για τη σύλληψη διακινητή ηρωίνης

Ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο, όταν τον εντόπισαν στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ έριξε στο οδόστρωμα μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 20,8 γραμμαρίων η οποία βρέθηκε. Μετά από "ράλι" στους δρόμους της πόλης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον δράστη, παρά την αντίσταση που πρόβαλε. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένας σουγιάς και ένα ναρκωτικό χάπι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»

Η Ράνια Σβίγκου η νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης