Η σορόςμιας γυναίκας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία Πυργάκι της Νάξου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί και η σορός ενός μικρού παιδιού στον οικισμό της Αγιασσού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, τα άψυχα σώματα των θυμάτων εντοπίστηκαν με διαφορά λίγων ωρών στο νησί. Οι πρώτες εκτιμήσεις συσχετίζουν τους δύο νεκρούς με τους πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό το οποίο ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου ανοιχτά της Φολέγανδρου.
Αυτή την ώρα έχει κληθεί η Αστυνομία και το Λιμενικό ώστε να φροντίσουν τα διαδικαστικά.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.