Θύμα άγριας ληστείας έπεσε 76χρονος φαρμακοποιός σε περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα. Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του, όπου μόλις τον είδαν τού επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας. Αφού τον έριξαν στο έδαφος κι έδεσαν το στόμα του με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και φάρμακα, προτού τραπούν σε φυγή.
Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ ο 76χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.
Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, τον 24χρονο αδελφό του κι έναν 29χρονο ομογενή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.