Η κακοκαιρία «Αθηνά» έφτασε στην Εύβοια, ενώ ταέντονα καιρικά φαινόμενα στα βόρεια του Νομού, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.
Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.
Κλείσιμο
Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας δήλωσε στο evima.gr, «Πλημμύρισαν καλλιέργειες από την καταρρακτώδη βροχή. Έχει κοπεί ο δρόμος από Κοτσικιά προς την παραλία ενώ φερτά υλικά έχουν γεμίσει όλες οι περιοχές που χτύπησε η κακοκαιρία. Διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας».
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.