Επίθεση από σκύλο δέχθηκε 83χρονος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια περιπάτου του σκύλου, ράτσας πίτμπουλ με τον ιδιοκτήτη του. Ο σκύλος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στον 83χρονο και του προκάλεσε τραύματα στον δεξί αγκώνα.
Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.