Καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου έκανε διαρρήξεις σε οχήματα –κυρίως- αλλά και σε καταστήματα στον Πύργο Ηλείας μια σπείρα έξι Ελλήνων, τρεις από τους οποίους είναι πιτσιρικάδες ηλικίας μόλις 16, 14 και 13 χρόνων!
Στο διάστημα τριών μηνών, από την 1 Ιουνίου ως τις 31 Αυγούστου, οι έξι δράστες διέρρηξαν με ένα μεταλλικό αντικείμενο 14 αυτοκίνητα, δυο περίπτερα και μια καφετέρια, προκαλώντας φθορές ύψους 1.500 ευρώ. Συνολικά, είχαν κλέψει από αυτά 700 ευρώ, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, δυο κινητά, τραπεζικές κάρτες, διάφορα προϊόντα, μια μπαταρία αυτοκινήτου, δυο ηχεία και έγγραφα, με την αξία της λείας τους να υπολογίζεται γύρω στα 3.000 ευρώ.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηλείας, η δράση τους διαλευκάνθηκε και ταυτοποιήθηκαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.