Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 38χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 38χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Φωτογραφίες του δράστη δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. - Ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση

drasths
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η υπόθεση βιασμού από 38χρονο σε βάρος ανήλικης. Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο 38χρονος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου και με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη, πρόκειται για τον Μιχαήλ – Κωνσταντίνο - Ιωάννη Φακιόλα του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 31/05/1983 στην Κέρκυρα.

25062021dhmosiopoihshionia002
25062021dhmosiopoihshionia003


«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ο οποίος συνελήφθη την 14-06-2021, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας. Πρόκειται για τον ΦΑΚΙΟΛΑ Μιχαήλ – Κωνσταντίνο - Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 31-05-1983 στην Κέρκυρα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας.

Κλείσιμο
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων», προστίθεται ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα

Απάντηση στις φήμες: Δεν υπάρχει στα τηλέφωνα του δολοφόνου της Καρολάιν ο Δογιάκης

Συναγερμός στη Γερμανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Βίρτσμπουργκ - Δείτε βίντεο

«Άρχοντας των κρίκων» ο Πετρούνιας: «Χρυσή» πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης