Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν οι ακτοπλόοι για την απεργία της Πέμπτης
Οι ακτοπλόοι ζητούν να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων για το εργασιακό νομοσχέδιο
Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Σύνδεσμος των ακτοπλόων (ΣΕΕΝ), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 3 Ιουνίου και από ώρα 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.
Η προσφυγή αναμένεται να συζητηθεί αύριο Τετάρτη, 02/06, στις 11 το πρωί.
«Είναι φανερό ότι η επιλογή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) αποσκοπεί στην ποινικοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, στο ίδιο το δικαίωμα της απεργίας, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Ξεκαθαρίζουμε πως, σε ό,τι αφορά το νομοθετικό πλαίσιο, τηρήσαμε κατά γράμμα τις διατάξεις του σχετικού νόμου και οποιαδήποτε αμφισβήτηση σε αυτή την κατεύθυνση είναι παντελώς αβάσιμη και ατεκμηρίωτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού ΠΕΝΕΝ, ένα από τα 13 ναυτεργατικά σωματεία.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.