Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου στο Σχιστό όπου έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά. Ήταν ξημερώματα της 25ης Μαρτίου, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 4 νέοι κατέβαινε τη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Πειραιά.
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο οδηγός, Αλέξανδρος, 25 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο η μητέρα του, γιατί φοβόταν τις μηχανές στις οποίες ο ίδιος είχε αδυναμία.
Κατά πληροφορίες σε λίγες ημέρες θα έκανε τα εγκαίνια της δική του επιχείρησης όμως δεν πρόλαβε αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.
«Σήμερα θα διορίσουμε πραγματογνώμονα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο σημείο. Δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει τοποθετήσει σήμανση για επικίνδυνη στροφή. Ακούστηκε ότι αν φορούσαν ζώνες θα είχαν σωθεί τα παιδιά. Πολλές φορές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο, ο θανάσιμος τραυματισμός μπορεί να συμβεί. Άρα ας μην προτρέχουμε, αλλά εννοείται ότι πάντα πρέπει να φοράμε ζώνη», είπε ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.
Πρόσθεσε ακόμη πως: «Η κοπέλα ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, η προανάκριση στην Τροχαία είναι σε εξέλιξη. Λέμε ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο, καθώς έχει ακουστεί μέσω τρίτων. Για αυτό σήμερα θα ορίσουμε τον πραγματογνώμονα να δούμε τι έχει γίνει».
Και κατέληξε λέγοντας στην «Κοινωνία Ώρα Μέγκα»: «Σε καμία περίπτωση αυτό το δυστύχημα δεν έχει σχέση με κόντρες. Αν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος θα ήταν στο πλαίσιο κάποιας προσπέρασης ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε καμία ένδειξη για κόντρες».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.