Κάμψη της πορείας του ιού από την επόμενη εβδομάδα προέβλεψε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τονίζοντας πως είναι υπαρκτή η ανάγκη για άνοιγμα της αγοράς προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού εντός των σπιτιών.
«Θα υπάρχει μια κάμψη του ιού σε 1-2 εβδομάδες και ίσως να αρχίσουμε να τη βλέπουμε από την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη μετάδοση μέσα στα σπίτια. Άρα πρέπει να μειώσουμε αυτές τις επαφές», σημείωσε ο καθηγητής μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής.
Παράλληλα, πρότεινε το άνοιγμα του λιανεμπορίουστις 29 Μαρτίου για τις μικρές επιχειρήσεις, με ραντεβού και SMS στο 13032 στις μεγάλες πόλεις ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα συνωστισμού και ελεύθερα στις κωμοπόλεις. Επιπλέον, ο κ. Βασιλακόπουλος τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας καφέ και εστιατορίωνσε εξωτερικούς χώρους, με τέσσερα άτομα ανά τραπέζι, καθώς όπως τόνισε, η πιθανότητα μετάδοσης έξω είναι μικρότερη. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.