Ο 37χρονος αλλοδαπός είχε περάσει παράνομα στη χώρα
Μάνος Τσαγκαράκης
Δεν βρισκόταν μόνο παράνομα στην Ελλάδα ένας 37χρονος αλλοδαπός που μάλιστα είχε και καταδίκη στην «πλάτη» του, αλλά έκανε και λαθρεμπόριο καπνού στην Καστοριά, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Κυριακής!
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον αλλοδαπό και βρήκαν στην κατοχή του πέντε συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 350 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσηςκαι χωρίς να αναγράφεται ο τόπος προέλευσης και παραγωγής. Έτσι, τις κατέσχεσαν και τις παρέδωσαν στο αρμόδιο Τελωνείο.
Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 37χρονος, προέκυψε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.