Κορωνοπάρτι στην Πυροσβεστική: Διάψευση από το υπουργείο - ΕΔΕ διέταξε ο Χαρδαλιάς

Κορωνοπάρτι στην Πυροσβεστική: Διάψευση από το υπουργείο - ΕΔΕ διέταξε ο Χαρδαλιάς

«Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορωνοπάρτι» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

pyrosbestiki
Με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέψευσε σημερινό δημοσίευμα αναφορικά με κορωνοπάρτι στις εγκαταστάσεις του. Μάλιστα υπογραμμίζεται, ότι με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε «κορωνοπάρτι» ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid tests στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 1.176 τα νέα κρούσματα - 406 οι διασωληνωμένοι, 30 θάνατοι 

Καινούργιου κατά Κούγια για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου: «Ποιος νομίζει ότι είναι;» - Τι απαντά ο ποινικολόγος

Η κυρία Ελ Τσάπο και το χρυσό μυστικό των 14 δισ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης