Μυτιλήνη: Μηχανοκίνητη κινητοποίηση κατά της δημιουργίας νέας δομής
Η κινητοποίηση έγινε με την ευκαιρία του ενός χρόνου από τα περσινά επεισόδια την περιοχή της Καράβας - Οι διαδηλωτές ζήτησαν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και συγκεκριμένα μέχρι το Πάσχα.
Με σύνθημα «Καμία δομή πουθενά στο νησί», κάτοικοι του νησιού επιβαίνοντες σε δίκυκλα και αυτοκίνητα συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση στην πόλη της Μυτιλήνης ενάντια στην προοπτική της δημιουργίας νέας δομής υποδοχής και διαμονής αιτούντων άσυλο στη Λέσβο.
Η κινητοποίηση έγινε με την ευκαιρία του ενός χρόνου από τα περσινά επεισόδια την περιοχή της Καράβας με το ίδιο θέμα. Οι διαδηλωτές με την κινητοποίηση τους ζήτησαν επίσης την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και συγκεκριμένα μέχρι το Πάσχα.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις εισόδους της πόλης και κινήθηκαν προς το κέντρο σε μια πορεία που κράτησε περί τη μια ώρα. Μεταξύ άλλων στη κινητοποίηση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς και του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα και πολλοί αυτοδιοικητικοί όλων των βαθμίδων.
Ας σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας νέας δομής με πρόσφατη απόφασή του.
Αντίστοιχη κινητοποίηση με το ίδιο αίτημα έγινε χθες Σαββάτο και στη Χίο.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.