Από κορωνοϊό νόσησε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέρα. Για το λόγο αυτό η προγραμματισμένη για σήμερα εκφώνηση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αναβλήθηκε για τις 18 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κατηγορούμενος που νόσησε από κορωνοϊο δεν μετήχθη στο δικαστήριο. Οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης ρουμανικής καταγωγής σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη.
Επιπλέον, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έχει επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στο καθένα από τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.