«Όχι Αστυνομία στα Πανεπιστήμια»: 683 υπογραφές από καθηγητές και ερευνητές ξένων ιδρυμάτων
Εξακόσιοι ογδόντα τρεις καθηγητές/καθηγήτριες πανεπιστημίων και ερευνητές/ερευνήτριες σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ασίας στηρίζουν την Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών
Διεθνή υποστήριξη από καθηγητές/καθηγήτριες πανεπιστημίων και ερευνητές/ερευνήτριες από όλο τον κόσμο έχει λάβει η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών «Όχι Αστυνομία στα Πανεπιστήμια».
Εξακόσιοι ογδόντα τρεις (683) καθηγητές/καθηγήτριες πανεπιστημίων και ερευνητές/ερευνήτριες σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ασίας στηρίζουν την Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών «Όχι Αστυνομία στα Πανεπιστήμια» στον αγώνα ενάντια στο νομοσχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τη σύσταση νέου σώματος ασφαλείας, της «Ομάδας Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων».
Όπως σημειώνει η Πρωτοβουλία των Πανεπιστημιακών «η σύσταση του συγκεκριμένου σώματος, το οποίο θα βρίσκεται εκτός ελέγχου της πανεπιστημιακής κοινότητας, προσβάλλει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοδιοίκηση και αυτοτέλεια των ΑΕΙ, και αντιβαίνει στην ευρωπαϊκή ακαδημαϊκή παράδοση».
Δείτε το κείμενο υποστήριξης και τις υπογραφές των 683 ΕΔΩ
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.