Τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δύο ληστές, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου το απόγευμα του Σαββάτου, δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο της ληστείας που αποκαλύπτει το GRTimes.gr.
Όπως αναφέρει, οι δύο δράστες οι οποίοι εισέβαλλαν στο υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, λίγο πριν τις 6.00μμ του Σαββάτου στην περιοχή του Ευόσμου, χρησιμοποίησαν καραμπίνα για να απειλήσουν το προσωπικό της επιχείρησης και να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Ο ένας δράστης φορούσε κόκκινο μπουφάν και λευκό κράνος για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ ο δεύτερος, μαύρο μπουφάν και κράνος. Ο πρώτος, όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του GRTimes, κρατούσε το όπλο και απειλούσε προσωπικό και πελάτες να συνεργαστούν, ενώ ο δεύτερος, αυτό που έκανε κυρίως ήταν να μαζέψει τα χρήματα από τα ταμεία και να τα βάλει σε έναν σάκο. Μάλιστα φαίνεται να σκύβει και στο πάτωμα για να μαζέψει ίσως χρήματα που έπεσαν κάτω.
Οι δύο δράστες εκτός από τα καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χρησιμοποιούσαν και γάντια για να μην αφήσουν αποτυπώματα. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τους δράστες να φεύγουν στη συνέχεια με μηχανή την οποία είχαν παρκάρει έξω από το σούπερ μάρκετ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.